Isnin, 30 April 2018

KASUT RAYA LETOPSSS

.
RESTOCK RESTOCK RESTOCK..
SATU HARI SAHAJA.. TAWARAN HARGA ISTIMEWA..
HARGA RUNTUH SEMPENA HARI PEKERJA
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
.
Bukan rm60...
Bukan rm50...
Bukan rm48...
Bukan rm45...
.
Free postage 
FREE POSTAGE
.
.
wassap www.wasap.my/60127500396
.
.
#kasutwanitamalaysia #kasutmurahonline #kasutperempuanmurah #kasutperempuan #wanitamalaysia #perempuan #sandalmalaysia #sandalwanita #sandalwanitamurah #dropshipmalaysia #jualanmurah #murah #murahmurah #kasutmurah #sandalperempuan #selipar #wedgescantik #wedgesmurah #sayajual #perempuan #sayajualmurah #malaysian
.
.
.













Selasa, 24 April 2018

STOCK BARU..STOCK RAYA..READY STOCK..




















Hye gaiss...
.
Dah ada tema baju raya ke tahun ni?
Kasut raya macam mana pula?
.
@zu_syazwana_sandalstore mempunyai banyak sandal/wedges/kasut wanita/selipar yang mempunyai design yang cantik & pelbagai warna.
.
Ikut kami di instagram kami kerana disitu kami banyak update tentang stok terkini dan design terbaru kami.
.
Tak lama dah nak masuk bulan puasa.. lepas tu raya lepas tu ingat raya.. INGAT @zu_syazwana_sandalstore yaaaa??! ๐Ÿค—
.
.
Cuba tag kawan kawan kekakak sedara mara reramai.. Berita baik kena kongsi..
.
.

Khamis, 19 April 2018

Feedback customer lagi..

Mencari sandal yang ringkas dan selesa?
.
TAPI TAPI TAPI TAPI
1⃣Malas nak harung jalan jem?
2⃣Susah cari parking?
.
Beli online! Settle! .
Tunggu je depan pintu tup tup barang sampai.
Bayar minyak kereta, parking, bayar tol sama aje harga dengan bayar postage. Mungkin lebih mahal.. COD sekarang pun ada caj sebab seller pun kena bayar minyak kereta dan tol gais. .
.
Kelebihan sandal kami..
.
๐Ÿ“ฃTapak tak licin dan material yang sangat selesa. ๐Ÿ“ฃDesign yang ringkas dan tidak "sesak" dengan hiasan.
๐Ÿ“ฃHarga yang sememangnya berbaloi. .
.
.
.


Isnin, 16 April 2018

Wedges Hot!

TENGAH CARI KASUT RAYA KE TUU.. ๐Ÿค—
.
JOM USHA KASUT RAYA KAT SINI.. PELBAGAI PILIHAN ADA! ๐Ÿ‘ WEDGES/SANDAL/FLAT
.
JAMINAN HARGA BERPATUTAN DAN MAMPU MILIK!! ๐Ÿ’ธ
.
Tengok sahaja pilihan kasut yang kami ada membuatkan uolss semua mesti tak senang duduk kan? ๐Ÿ˜†. .
.
Kasut kami menawarkan harga dari RM40 hingga RM45  sahaja bagi sepasang kasut.. FREE POSTAGE UOLSS.. beli 3 pasang pula  RM100sm/RM110ss.. .
.
Kualiti pula memang letopppp. Ramai yang dah beli katanya sangat selesa. Pakai lama pun tak terasa penat.. Ada pulak yang menangis tepi bucu sebab size selalu habis! ๐Ÿ˜ญ jadi kalau dah berkenan tu baik order cepat cepat.. .
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..
.
.
HUBUNGI NO INI SEKARANG UNTUK ORDER..
.
.
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
.
.

Dah alang alang baca tag kawan kawan atau shubenn atau pakweee okay. ❤
.
Boleh follow instagram @zu_syazwana_sandalstore
.
.







Design baru lebih letups.. Kasut RAYA!

TENGAH CARI KASUT RAYA KE TUU.. ๐Ÿค—
.
JOM USHA KASUT RAYA KAT SINI.. PELBAGAI PILIHAN ADA! ๐Ÿ‘ WEDGES/SANDAL/FLAT
.
JAMINAN HARGA BERPATUTAN DAN MAMPU MILIK!! ๐Ÿ’ธ
.
Tengok sahaja pilihan kasut yang kami ada membuatkan uolss semua mesti tak senang duduk kan? ๐Ÿ˜†. .
.
Kasut kami menawarkan harga dari RM40 hingga RM45  sahaja bagi sepasang kasut.. FREE POSTAGE UOLSS.. beli 3 pasang pula  RM100sm/RM110ss.. .
.
Kualiti pula memang letopppp. Ramai yang dah beli katanya sangat selesa. Pakai lama pun tak terasa penat.. Ada pulak yang menangis tepi bucu sebab size selalu habis! ๐Ÿ˜ญ jadi kalau dah berkenan tu baik order cepat cepat.. .
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..
.
.
HUBUNGI NO INI SEKARANG UNTUK ORDER..
.
.
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
.
.

Dah alang alang baca tag kawan kawan atau shubenn atau pakweee okay. ❤
.
Boleh follow instagram @zu_syazwana_sandalstore
.
.






Khamis, 5 April 2018

Holaaaaa kaki shopping! ๐Ÿค—๐Ÿค—


TENGAH CARI KASUT RAYA KE TUU.. ๐Ÿค—
.
JOM USHA KASUT RAYA KAT SINI.. 
.
PELBAGAI PILIHAN ADA!
.
๐Ÿ‘ WEDGES/SANDAL/FLAT
.
JAMINAN HARGA BERPATUTAN DAN MAMPU MILIK!! ๐Ÿ’ธ
.
.
Tengok sahaja pilihan kasut yang kami ada membuatkan uolss semua mesti tak senang duduk kan? ๐Ÿ˜†
.
.
Kasut kami menawarkan harga dari RM40 hingga RM45  sahaja bagi sepasang kasut.. FREE POSTAGE UOLSS.. beli 3 pasang pula  RM100sm/RM110ss..  Kualiti pula memang letopppp. Ramai yang dah beli katanya sangat selesa. Pakai lama pun tak terasa penat.. Ada pulak yang menangis tepi bucu sebab size selalu habis! ๐Ÿ˜ญ jadi kalau dah berkenan tu baik order cepat cepat..
.
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..
.
.
HUBUNGI NO INI SEKARANG UNTUK ORDER..
.
.
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
.
.
Dah alang alang baca tag kawan kawan atau shubenn atau pakweee okay. ❤
.
.
Boleh follow instagram @zu_syazwana_sandalstore
.
.




Rabu, 4 April 2018

New colors in the house!

Kasut pilihan hati ❤
.
Tengok pun dah menawan ape lagi bila dipakai,
.
Di jamin tak menyesal beli..๐Ÿ’
.
✅Selesa
✅Cantik
✅Murah
.
Rugi tak beli tau...

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0127500396
.
.


Selasa, 3 April 2018

All sizes available

✅kasut yg ringkas
✅senang sarung
✅tak melecet
.
sape suke๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
jom pm saya..
.
harga murah2 jeee nk bg ni..
.
.