Khamis, 5 April 2018

Holaaaaa kaki shopping! πŸ€—πŸ€—


TENGAH CARI KASUT RAYA KE TUU.. πŸ€—
.
JOM USHA KASUT RAYA KAT SINI.. 
.
PELBAGAI PILIHAN ADA!
.
πŸ‘ WEDGES/SANDAL/FLAT
.
JAMINAN HARGA BERPATUTAN DAN MAMPU MILIK!! πŸ’Έ
.
.
Tengok sahaja pilihan kasut yang kami ada membuatkan uolss semua mesti tak senang duduk kan? πŸ˜†
.
.
Kasut kami menawarkan harga dari RM40 hingga RM45  sahaja bagi sepasang kasut.. FREE POSTAGE UOLSS.. beli 3 pasang pula  RM100sm/RM110ss..  Kualiti pula memang letopppp. Ramai yang dah beli katanya sangat selesa. Pakai lama pun tak terasa penat.. Ada pulak yang menangis tepi bucu sebab size selalu habis! 😭 jadi kalau dah berkenan tu baik order cepat cepat..
.
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..
.
.
HUBUNGI NO INI SEKARANG UNTUK ORDER..
.
.
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
.
.
Dah alang alang baca tag kawan kawan atau shubenn atau pakweee okay. ❤
.
.
Boleh follow instagram @zu_syazwana_sandalstore
.
.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan