Selasa, 29 Mei 2018

Kasut Raya Wedges Sandal Flat

TENGAH CARI KASUT RAYA KE TUU.. πŸ€—
.
JOM USHA KASUT RAYA KAT SINI.. PELBAGAI PILIHAN ADA! πŸ‘ WEDGES/SANDAL/FLAT
.
JAMINAN HARGA BERPATUTAN DAN MAMPU MILIK!! πŸ’Έ
.
Tengok sahaja pilihan kasut yang kami ada membuatkan uolss semua mesti tak senang duduk kan? πŸ˜†. .
.
Kasut kami menawarkan harga dari RM40 hingga RM45  sahaja bagi sepasang kasut.. FREE POSTAGE UOLSS.. beli 3 pasang pula  RM100sm/RM110ss.. .
.
Kualiti pula memang letopppp. Ramai yang dah beli katanya sangat selesa. Pakai lama pun tak terasa penat.. Ada pulak yang menangis tepi bucu sebab size selalu habis! 😭 jadi kalau dah berkenan tu baik order cepat cepat.. .
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT..
.
.
HUBUNGI NO INI SEKARANG UNTUK ORDER..
.
.
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
https://www.wasap.my/60127500396
.
.

Dah alang alang baca tag kawan kawan atau shubenn atau pakweee okay. ❤
.
Boleh follow instagram @zu_syazwana_sandalstore
.
.
#trustedsellermalaysia































Selasa, 22 Mei 2018

Kisah Temuduga

Sedih sebab interviwer tak nak ambil bekerja sebab alasan berhenti kerja sebelum ini alahan mengandung. Bila dengar sahaja alasan saya terus dia cakap.. "Ini yang saya kurang sikit ni"
.

Saya diuji dengan alahan selama 6 bulan. 2 kali warded selama 2 bulan. Hampir 2 minggu pernah langsung tak dapat makan apa apa. Saya bekerja dibidang yang menuntut komitmen tinggi. Balik kerja pukul 9 malam setiap hari. Sabtu ahad bekerja. Niat saya berhenti kerja ketika itu kerana sayangkan kandungan sulung. Saya menunggu zuriat pertama ini tiga tahun setengah.
.
Saya tahu org lain lagi teruk ujian mengandung mereka. Tapi saya bukanlah manja. Saya cuma fikirkan kandungan sulung ketika itu sahaja. Jika terjadi apa2 (gugur misalnya) saya dan suami juga yg kecewa. Org lain tidak faham betapa kami terlalu inginkan zuriat sulung ini. Tambahan dgn keadaan diri yg hampir pitam nak handle kerja pejabat dan saya juga tidak sihat. Malang buat saya kerana officemate dan bos tidak memahami. Mgkn faktor tertekan kerana kerja yg byk. Tmpt kerja saya jika cuti sehari pn dh bertimbun fail, apa lg jika saya tidak sihat dan terpaksa cuti lama.
.
.
Saya dulu sayangkan company sbb dh kerja lama. Tapi terlalu sedih dgn layanan officemate dan bos. Saya sakit kena masuk hospital tapi bos cakap "ingat u masuk hospital kami nk dtg melawat?!"
Staff yg sorg lg pulak siap marah2 lg kt saya sebab nk masuk hospital.
.
.
Saya tak minta alahan mengandung mcm tu. Saya juga tak jangka keadaan diri saya bakal begitu. Jd sy mmg agak kecewa bila interviewer tak mahu ambil sy bekerja kerana takut perkara sama berulang jika sy mengandung lg..
.
.
Kenapa kenapa kenapa ada org fikir begitu? ada org mengandung lgsg xde alahan. Tp jgn sgka dia akan selamanya tak ada alahan. Jika Allah takdirkan dia mengandung kali kedua Allah beri dia alahan mcm mana? salah kah dia jika dia alami alahan?
.
.
Serius kecewa.
.
.

Isnin, 21 Mei 2018

Restok lagi untuk uolsss...





Sandal dan wedges ni baru restok..
Khas untuk memenuhi kehendak semasa..
Raya raya raya raya 2018 gaissss!!!
.
.
😎😎😎😎😎😎😎😎
.
.

Selasa, 15 Mei 2018

BARU RESTOCK GAIS.. LIT LIT LAGI..


Nak beraya dengan sandal gojes tak raya ni? Sementara stok masih banyak ni..
Jom order sekarang..
.
www.wasap.my/60127500396
.
.

Jumaat, 4 Mei 2018

PROMOSI KAW KAW KAWWWW

KASUT RAYA
KASUT RAYA
KASUT RAYA
.
3PSG FREE POST
6PSG HARGA BORONG 😱
.
HARGA JIMAT πŸ’ƒ
.
BOLEH MIX2 PATERN & SAIZ😱
.
WS AKAK LAJU2....STOK LAKU KERASπŸ‘
http://www.wasap.my/60127500396
.
.
.